Friss csirkemellfilé
A friss csirkemell az egyik legnépszerûbb alapanyag a konyhában. Számtalan módon elkészíthető és finomabbnál finomabb falatok születhetnek belõle.
Termékadatlap megtekintéseFriss csirkecomb
A mell után a comb a második legnépszerűbb a szárnyas húsok közül. Elkészítési ideje hosszabb, mint a csirkemellé, azonban sokan azért szeretik jobban, mint a csirkemellet, mert szaftosabb.
Termékadatlap megtekintéseFriss csirkeszárny
Sütve, párolva és levesként elkészítve is kiváló. Finom ropogós, fűszeres csirkeszárnyakat készíthetünk pikáns szószokkal megfűzerezve. Nemcsak rántva, de sütőben is elkészíthetjük.
Termékadatlap megtekintéseFriss egész csirke
Beletehetjük levesekbe az egész csirkét, amely kellő zsiradékkal látja el a levesünket, vagy kiragadhatunk belőle kedvelt részeket.
Termékadatlap megtekintése100% magyar